Kawa Turecki Miód
towar niedostępny
dodaj do przechowalniTurecki Miód
Pochodzenie i plantacja
Zielone kawy z najlepszych górskich plantacji Kolumbii, a także ze skąpanych w słońcu zboczy Brazylii łączą się z cudownie miękkim smakiem. Ten smakowy specjał staje się absolutną rozkoszą dzięki tradycyjnie powolnemu paleniu i zastosowaniu naturalnie łagodnych kaw.
Charakter i smak
Cudownie słodki zapach, który doskonale łączy się z kawą. Przypomina świeżo krojony „turecki miód” o lekkim smaku orzechów i migdałów.
Temperatura parzenia: 100 °C.
Czas parzenia: 2-6 min (w zależności od sposobu parzenia)
Skład: ziarna Arabiki 100%, aromaty.
Marika
Moja ulubiona aromatyczna kawa. Idealna do kawiarki czy przelewu.
Alicja Książek
Po prostu pyszna. Dzięki niej przekonałam się do kaw aromatyzowanych.